KOPPELINGEN LEO HEREMANS DUIVEN

We hebben totaal 39 Leo Heremans koppels, het is teveel om op de website te plaatsen, vraag gerust naar bepaalde lijnen, we hebben nagenoeg van alle beroemde duiven van Leo Heremans kinderen of kleinkinderen in onze kweekhokken zitten. Onderstaand is slechts een greep maar zeker niet alleen de besten.

DE BARON

Zoon OLYMPIADE

ALLERLAATSTE ZOON OLYMPIADE 003

KOPPEL L1

Het vlaggenschip van ons kweekhok; De Baron, allerlaatste zoon van de wereldberoemde Olympiade 003, zijn moeder is een dochter van het Dreampair Nieuwe Rossi x Eenoogske. Volgens Leo de enige doffer in Europa uit deze koppeling. De Baron is inmiddels grootvader en overgrootvader van meerdere topduiven en 1e prijsvliegers, hij heeft een ongekende nakweek. Dit jaar koppelen wij hem voor het eerst aan onze BEAUTY CHE, prachtige duivin rechtstreeks van Eijerkamp, dochter van het kweek en vliegwonder CHE, de moeder van deze mooie duivin is TARA, zus WONDERE DIRK en dochter van KLEINE DIRK. onze ervaring leert dat dit koppel duiven brengt die van 100 km tot 700 km absolute kop kunnen vliegen.

BEAUTY CHE

IMG_0192

PRACHTIGE DOCHTER CHE X TARA (DOCHTER KLEINE DIRK)

pedigree

jonge duif

pedigree

BLAUWE DI CAPRIO

di-caprio-schoon

DIRECTE ZOON DI CAPRIO X INTEELT KANNIBAAL

KOPPEL L2

Super koppel met een dikke hoofdletter “S“. Beide duiven van dit koppel zijn bewezen kweekduiven en ouders/grootouders en overgrootouders van vele Asduiven en 1e prijsvliegers in groot verband. De doffer is uniek en is een rechtstreekse zoon van de wereld beroemde vlieg- en kweekwonder DI CAPRIO. De duivin is een directe dochter van het befaamde DREAMPAIR Nieuwe Rossi x Eenoogske, LADY ROSSI is onder andere al moeder van 5x een 1e Samenspel B Friesland. Dit koppel is uniek in samenstelling en kweekprestaties.

LADY ROSSI

B2011-6091767

SUPER KWEEKDUIVIN UIT DREAMPAIR NIEUWE ROSSI X EENOOGSKE

pedigree

jonge duif

pedigree

OLYMPIADE JAN

B2012-6324863

INGETEELDE DOFFER OP DE JAN EN DE OLYMPIADE

KOPPEL L3

GESTEELDEN KOPPEL

Dit is inmiddels een bewezen kweekkoppel, geeft super goede vliegduiven en de nakweek is ook geweldig, we kunnen dit gerust stamkoppel 1 noemen.
De doffer is een prachtig gebouwde inteelt op DE JAN en de OLYMPIADE, de 2 super duiven op het hok van Leo Heremans, deze doffer koppelde wij op aanraden van Leo Heremans op de ALLERLAATSTE, ongekend goed gebouwde duivin met een zeldzame afstamming, ze is een dochter van zoon GESTEELDE. Deze broer van DEN AS werd in 2006 van het hok bij Leo Heremans gestolen en dit is nog een van de weinige nazaten.

ALLERLAATSTE

allerlaatste-bewerkt

GEWELDIGE KWEEKDUIVIN ALS LAATSTE VOOR DE TOTALE VERKOOP GEHAALD

pedigree

jonge duif

pedigree

GOLDEN ROSSI

B2012-631400

SUPER ZOON DREAMPAIR NIEUWE ROSSI X EENOOGSKE

KOPPEL L4

GOLDEN ROSSI is een prachtige en super goed gebouwde zoon van het Dreampair NIEUWE ROSSI x EENOOGSKE, hij is al een bewezen kweker en vader/grootvader van meerdere hele goede vliegduiven, de nakweek van deze doffer is ook zeer goed. Dit jaar koppelen wij hem aan een bewezen kweekduivin die een dochter is van de beroemde HUGO en dubbele kleindochter van de OLYMPIADE 003. Het team Flanders Collection deed dezelfde koppeling en gaf bij hun onder andere de B14-4255904 LADY ROSSY, zij was 2e Nationale Asduif Snelheid.

DOCHTER HUGO

dochter hugo SCHOON

DUBBELE KLEINDOCHTER OLYMPIADE 003

pedigree

jonge duif

pedigree

THE BOSS

B2012-6321662

EEN VAN DE LAATSTE KINDEREN DEN AS

KOPPEL L5

THE BOSS is een van de laatste kinderen van DEN AS, Leo Heremans koppelde DEN AS speciaal aan ISIS, een halfzus van de OLYMPIADE 003, JUWEELTJE, PEGGY, SPEEDY en de NEW SISSI. DEN AS en ISIS hebben hun kweekkwaliteiten heel erg goed doorgegeven aan hun zoon THE BOSS, deze is inmiddels ook een bewezen kweekdoffer. Dit jaar wordt THE BOSS gekoppeld aan LIZETH, een 100% zus van DE NIEUWE OLYMPIADE.

ZUS NIEUWE OLYMPIADE

B2013-6075085

LIZETH, PRACHTIGE ZUS NIEUWE OLYMPIADE

pedigree

jonge duif

pedigree

KITTEL BOLT

kittel-bolt-schoon

PRACHTIGE KLEINZOON VAN KITTEL EN BOLT

KOPPEL L6

Eeen super mooie en door Leo Heremans speciaal voor ons gekweekte doffer. Prachtig ingeteelt op de wereldberoemde BOLT, 1de Nationale Asduif jong KBDB. De moeder van deze doffer is een dochter van DE KITTEL van Dirk van de Bulck, 1e Nationale Asduif jong KBDB en snelste Vitesse duif ooit. DE KITTEL stond weer gekoppeld aan een volle zus van DE BOLT. Deze unieke doffer koppelen wij aan een bewezen kweekduivin, een dochter van de BROER OLYMPIADE 003 x de moeder van DE KLEINE BLAUWE, 12e Nationale Adsduif. Hiermee proberen we de kracht en doorzettingsvermogen van de OLYMPIADE lijn in te brengen op de pure snelheid van BOLT en KITTEL.

BLAUWE OLYMPIADE

B2011-6342325

HELE MOOIE DOCHTER BROER OLYMPIADE 003

pedigree

jonge duif

pedigree

DE SAFIER JR.

B2011-6327117

SUPER KLEINZOON SAFIER EN FREDERIK (de lichte)

KOPPEL L7

Een geweldig mooie kleinzoon van zowel de SAFIER als FREDERIK (de lichte), zeer goede kweker en vader/grootvader van kopprijzen in groot verband koppelen wij dit jaar wederom aan LIA, kleindochter OBELIX 12e Nationale Asduif. Zij zijn al ouders van de 12-153, uit 12 vluchten 5x bij de eerste 10 en 4x bij de eerste 20.

LIA

b2011-6327097

KLEINDOCHTER OBELIX, 12E NATIONALE ASDUIF

pedigree

jonge duif

pedigree

NIEUWE OLYMPIADE JR.

B2013-6306720

100% BROER SUPER KWEKER “NEW OLYMPIC JAN” BIJ FLANDERS COLLECTION

KOPPEL L8

Deze zoon van DE NIEUWE OLYMPIADE rechtstreeks van Leo Heremans is een 100% broer van NEW OLYMPIC JAN, super kweker bij Flanders Collection en onder andere vader van NEW OLYMPIC GIRL, 1e Nationale Asduif Midfond en olympiade duif Brussel 2017. Deze koppelen wij dit jaar aan een dochter van BROER OLYMPIADE 003, zo brengen wij de NIEUWE OLYMPIADE en de OLYMPIADE 003 bij elkaar.

DOCHTER BROER OLYMPIADE 003

326 inbewerking 2

PRACHTIGE DOCHTER BROER OLYMPIADE 003

pedigree

jonge duif

pedigree

KARELTJE

NL2012-1232444

PRACHTIGE KLEINZOON HERACLES

KOPPEL L9

KARELTJE, geweldig goed gebouwde doffer die ook zo maar 92,5 punten haalde op de tentoonstelling, komt rechtstreeks van Eijerkamp en is een bewezen kweker, vader en grootvader van 1e prijsvliegers. Hij wordt dit jaar gekoppeld aan een super goed gebouwde duivin en dochter van de beroemde VECHTMACHINE van Gert Jan Beute. Met de lijnen van de OLYMPIADE 003 en de VECHTMACHINE willen wij duiven kweken die van 100 tot 700 km. kop kunnen vliegen.

GIRAH

girah

DOCHTER VECHTMACHINE

pedigree

jonge duif

pedigree

POWER JAN

B2011-6327105

SUPER KWEKER ZOON POWER (broer jackpot)

KOPPEL L10

Voor ons een nieuwe koppeling, POWER JAN een bewezen kweker en zoon van de beroemde POWER (broer JACKPOT) koppelen we dit jaar aan een zeer goed gebouwde duivin rechtstreeks Leo Heremans uit de 100% zus van BOLT, haar vader is een broer van OLYMPIC SPERWER. Hele nieuwe lijnen waar we veel van verwachten.

SPERWER BOLT

duif met oog

DOCHTER ZUS VAN BOLT

pedigree

jonge duif

pedigree

THEMIS

Themis foto

ZEER VITALE SUPER KWEKER VAN DE OUDE LIJNEN

KOPPEL L11

THEMIS is nog zo’n doffer van de oude lijnen van Heremans Ceusters, hij komt direct van Leo Heremans en is een kleinzoon van BLAUW KAMPIOENTJE. De vader is een halfbroer van de superduif DE JAN, JACKPOT (vader van DI CAPRIO), DE POWER, DIADORA enz. Zijn moeder is een 100% zus van de PETER en de WELLENS. THEMIS is een bewezen kweker, vader en grootvader van heel veel 1e prijsvliegers en asduiven. We hebben THEMIS dit jaar gekoppeld aan een ingeteelde duivin naar het dreampair NIEUWE ROSSI x EENOOGSKE, een prachtige dochter van onze BARON (laatste zoon OLYMPIADE 003), de BARON stond toen gekoppeld met een van onze beste kweekduivinnen LADY ROSSI. Hier koppelen we dus de oude lijnen tegen de moderne lijnen van de Leo Heremans duiven.

DOCHTER DE BARON

INTEELT DREAMPAIR NIEUWE ROSSI X EENOOGSKE

pedigree

jonge duif

pedigree

DE ROEPER

B2009-6269389

KLEINZOON OLYMPIADE 003 EN ZOON VAN KIM

KOPPEL L12

De doffer van dit mooie koppel is een kleinzoon van de OLYMPIADE 003 en zoon van KIM wat hem gelijk een halfbroer maakt van de 2e Nationale Asduif Duitsland, 1e Olympiade duif Duitsland in de all-round klasse en tevens winnaar van de Gouden Duif. Dit jaar koppelen we hem tegen een van de laatste dochters van de geweldige kweker FREDERIK (ook wel de lichte genoemd), hij is onder andere vader van EENOOGSKE (duivin van het DREAMPAIR), DONKER ASKE, deze was in 2005 2e asduif jaarlingen halve fond Turnhout en 3e Nationale Asduif Ave Regina halve fond. De 040-06, 3e Nationale Asduif Ave Regina snelheid 2006, etc.FREDERIK stond toen gekoppeld met de nestzuster van JAN JR., moeder van OLYMPIC SPERWER.
In de pedigree van deze jonge duiven komen enkel Olympiade en Asduiven voor.

FREDERIKA

B2010-6146349

EEN VAN DE LAATSTE DOCHTERS VAN FREDERIK (DE LICHTE)

pedigree

jonge duif

pedigree

BOLT CHEVROLETJE

67 inteelt bolt vrijstaand

PRACHTIGE INGETEELDE DOFFER OP DE BEROEMDE BOLT

KOPPEL L13

prachtig inteelt product van de grootmeester himself. deze doffer is ingeteelt naar de wereldberoemde BOLT, de vader is superkweker en 100% broer van BOLT en de moeder is een dochter van een andere broer van BOLT gekoppeld aan CHEVROLETJE, 1e provinciale Asduif en tevens auto winnaar. Ondanks de sterke inteelt is dit een hele mooie duif in de hand. Omdat dit koppel vorig jaar zulke goed gebouwde jongen gaf hebben we hem dit jaar wederom gekoppeld aan een volle zus van de KLEINE BLAUWE, 12e Nationale Asduif KBDB, haar vader is SURPRISE, een geweldige vlieg- en kweekduif en zoon van DE SAFIER. De zus van de KLEINE BLAUWE heeft bij ons al meerdere goede duiven gegeven.

DE MOOIE KLEINE BLAUWE

B2012-6321225

100% ZUS VAN DE 12E NATIONALE ASDUIF DE KLEINE BLAUWE

pedigree

jonge duif

pedigree

LEO'S FAVORIET

Wat worden de beste koppels???

INTEELT BOLT UIT HALFBROER DE VOORUIT

KOPPEL L14

De doffer van dit koppel komt rechtstreeks uit het kweekhok van Leo Heremans zelf, hij heeft deze doffer van 2016 met een oude ring van 2012 geringd omdat deze toch nooit verkocht zou worden. Hij had deze doffer speciaal gekweekt voor de kweek en dat is te merken, wat een ongelofelijk mooie duif en wat een afstamming. Alleen maar super duiven in de pedigree en ingeteelt naar DE BOLT. De duivin van dit koppel is een rechtstreekse dochter van de wereldberoemde DE JAN, zij is al moeder en grootmoeder van hele goed vliegduiven. Leo voorspelde ons dat deze doffer voor super nazaten gaat zorgen en dat dit wel eens een van de stamkwekers van ons hok zou kunnen gaan worden. Zulke woorden gebruikt Leo niet zo snel, bij ons heeft hij maar 1 keer iets dergelijks gezegd en dat was bij de Allerlaatste (duivin koppel L3 Gesteelden koppel), we kunnen niet anders zeggen dat hij 100% gelijk heeft gekregen want dat is een van onze beste kweekduivinnen geworden. Wij zijn heel erg benieuwd naar de kweekresultaten van dit prachtige koppel.

SUTIANI

B2009-6358556

DIRECTE DOCHTER WERELDBEROEMDE DE JAN

pedigree

jonge duif

pedigree