KOPPELINGEN LEO HEREMANS DUIVEN

Momenteel wordt ons kweekhok bezet door meer dan 50 directe Leo Heremans duiven. In de loop der jaren hebben wij Leo vele malen bezocht en iedere keer weer jongen weten te bemachtigen uit zijn allerbeste duiven. Er zijn ook echter ieder jaar rechtstreekse duiven van Leo verwijderd van het kweekhok, ook Leo Heremans kweekte tenslotte niet alleen maar goede duiven. Ieder jaar hebben wij ons kweekhok aangevuld met de beste jonge duiven uit onze bewezen kwekers zodat we momenteel meer dan 60 top kweekkoppels op het hok hebben zitten.

SITE IS UNDER CONSTRUCTION

DE BARON LAATSTE ZOON OLYMPIADE003

Onze trots, laatste zoon Olympiade 003

SUPER KWEKER ZOON VAN OLYMPIADE 003 EN NESTZUS GOLDEN LADY

KOPPEL L1

Het vlaggeschip van onze kweekkolonie, DE BARON, allerlaatste zoon van de OLYMPIADE003. De moeder van de BARON is de nestligger van GOLDEN LADY en dochter van het DREAMPAIR Nieuwe Rossi x Eenoogske.
DE BARON heeft een geweldige nakweek en is vader- grootvader en overgrootvader van ontelbare eerste prijsvliegers, teletekst duiven en Asduiven. Om zijn kweekcapaciteiten vast te leggen koppelen wij hem dit jaar aan zijn eigen dochter, haar moeder is niemand minder dan ons kweekwonder LADY ROSSI. Dit zijn unieke jonge duiven die nergens ter wereld te koop zijn.

DOCHTER BARON

Dochter Baron 2 vrijstaand

DOCHTER BARON EN LADY ROSSI

pedigree

jonge duif

pedigree

ZOON DI CAPRIO

Zoon Di Caprio

BEWEZEN KWEKER O.A. VADER 1e POMMEROEUL ACG4

KOPPEL L2

Super koppel met een dikke hoofdletter “S“. Beide duiven van dit koppel zijn bewezen kweekduiven. De doffer is uniek en is een rechtstreekse zoon van de wereld beroemde vlieg- en kweekwonder DI CAPRIO en vader van onder andere de 2013/1588581, 1e POMMEROEUL ACG 4. De duivin is een directe dochter onze top kwekers DE BARON en LADY ROSSI. Zij is moeder en grootmoeder van vele 1e prijsvliegers en asduiven. Moeder van tenminste 3 verschillende 1e FED winnaars tegen duizenden duiven.

LADY BARONNES

logo racing pigeons(1)-01

ZEER GOEDE KWEEKDUIVIN, HALFZUS TURBO ROSSI, DIRECT VAN ONZE TOPKWEKERS DE BARON EN LADY ROSSI

pedigree

jonge duif

pedigree

OLYMPIADE JAN

B2012-6324863

INGETEELDE DOFFER OP DE JAN EN DE OLYMPIADE

KOPPEL L3

GESTEELDEN KOPPEL

Dit is inmiddels een bewezen kweekkoppel, geeft super goede vliegduiven en de nakweek is ook geweldig, we kunnen dit gerust stamkoppel 1 noemen.
De doffer is een prachtig gebouwde inteelt op DE JAN en de OLYMPIADE, de 2 super duiven op het hok van Leo Heremans, deze doffer koppelde wij op aanraden van Leo Heremans op de ALLERLAATSTE, ongekend goed gebouwde duivin met een zeldzame afstamming, ze is een dochter van zoon GESTEELDE. Deze broer van DEN AS werd in 2006 van het hok bij Leo Heremans gestolen en dit is nog een van de weinige nazaten.

ALLERLAATSTE

allerlaatste-bewerkt

GEWELDIGE KWEEKDUIVIN ALS LAATSTE VOOR DE TOTALE VERKOOP GEHAALD

pedigree

jonge duif

pedigree

GOLDEN ROSSI

B2012-631400

SUPER ZOON DREAMPAIR NIEUWE ROSSI X EENOOGSKE

KOPPEL L4

Dit is een meer dan bewezen kweekkoppel, GOLDEN ROSSI zoon DREAMPAIR NIEUWE ROSSI x EENOOGSKE. GOLDEN ROSSI is een prachtige en super goed gebouwde zoon van het DREAMPAIR, volgens Leo een kopie van zijn moeder EENOOGSKE en dat kwam nagenoeg nooit voor, hij is al een bewezen kweker en vader/grootvader van meerdere hele goede vliegduiven, de nakweek van deze doffer is ongekend goed.
Dit jaar koppelen wij hem wederom aan LIZETH, zus NIEUWE OLYMPIADE, fantastische kweekduivin, moeder, grootmoeder en overgrootmoeder van ontelbare 1e prijsvliegers en Asduiven. Dit koppel is grootouders van o.a. de B2017-4117402, vloog bij Koen en Kelly Stevens in Belgie: 1e superasduif jaarse Toury Woubrechtegem 2018, 1e asduif jaarse Toury Woubrechtegem 2018, 1e asduif jaarse Groot Verbond 2018, 28e nationale asduif van Belgiƫ oude Halve Fond K.B.D.B. 2019! Dit is slechts een voorbeeld, er zijn er teveel om op te noemen.

LIZETH zus NIEUWE OLYMPIADE

B2013-6075085

FANTASTISCHE KWEEKDUIVIN ZUS NIEUWE OLYMPIADE

pedigree

jonge duif

pedigree

THE BOSS

B2012-6321662

EEN VAN DE LAATSTE KINDEREN DEN AS

KOPPEL L5

THE BOSS is een van de laatste kinderen van DEN AS, Leo Heremans koppelde DEN AS speciaal aan ISIS, een halfzus van de OLYMPIADE 003, JUWEELTJE, PEGGY, SPEEDY en de NEW SISSI. DEN AS en ISIS hebben hun kweekkwaliteiten heel erg goed doorgegeven aan hun zoon THE BOSS, deze is inmiddels ook een bewezen kweekdoffer. Dit jaar wordt THE BOSS gekoppeld aan een bewezen kweekduivin, moeder 14-1780771, 3e Teletekst Peronne tegen 16.142 duiven, 16e Pont St Max Afdeling 7 tegen 7.828 duiven. Grootmoeder 1e tegen ruim 3.000 duiven, halfzus van 10/190 PEGGIE en van 10/081 KLEINE BLAUWE 12e Nationale Asduif 2011 KBDB

BLAUWE OLYMPIADE

B2011-6342325

HELE MOOIE DOCHTER BROER OLYMPIADE 003

pedigree

jonge duif

pedigree

KITTEL BOLT

kittel-bolt-schoon

PRACHTIGE KLEINZOON VAN KITTEL EN BOLT

KOPPEL L6

Eeen super mooie kleinzoon van zowel de wereldberoemde BOLT als KITTEL, beide 1e Nationale Asduif jong KBDB. De moeder van deze doffer is een dochter van DE KITTEL gekoppeld aan een volle zus van DE BOLT. Deze unieke doffer koppelen wij aan een bewezen kweekduivin, halfzus van 10/190 PEGGIE en van 10/081 KLEINE BLAUWE 12e Nationale Asduif 2011 KBDB, haar vader is de superkweker BROER OLYMPIADE003. Dit koppel staat nu voor het 2e jaar op elkaar omdat ze vorig jaar super goed gebouwde jongen gaven maar die ook de nodige prestaties behaalden.

NANCY

326 inbewerking 2

PRACHTIGE DOCHTER BROER OLYMPIADE 003

pedigree

jonge duif

pedigree

DE SAFIER JR.

B2011-6327117

SUPER KLEINZOON SAFIER EN FREDERIK (de lichte)

KOPPEL L7

Een geweldig mooie kleinzoon van zowel de SAFIER als FREDERIK (de lichte), zeer goede kweker en vader/grootvader van kopvliegers in groot verband koppelen wij dit jaar aan LADY SPRINT, kleindochter van SPRINT (G&S Verkerk) en van superkweker BLAUW KAMPIOENTJE (Gebr. Borgmans) moeder en grootmoeder van vele topduiven, ze is onder andere moeder van DE JAN, DE POWER, JACKPOT, HENDRIK, ze is ook grootmoeder van DI CAPRIO.

LADY SPRINT

B2011-6094082

KLEINDOCHTER SPRINT EN BLAUW KAMPIOENTJE

pedigree

jonge duif

pedigree

NIEUWE OLYMPIADE JR.

B2013-6306720

100% BROER SUPER KWEKER “NEW OLYMPIC JAN” BIJ FLANDERS COLLECTION

KOPPEL L8

Deze zoon van DE NIEUWE OLYMPIADE rechtstreeks van Leo Heremans is een 100% broer van NEW OLYMPIC JAN, super kweker bij Flanders Collection en onder andere vader van NEW OLYMPIC GIRL, 1e Nationale Asduif Midfond en Olympiade duif Brussel 2017. Deze koppelen wij dit jaar aan een geweldige kleindochter van FIGO (P&G Claes) 1e Asduif UNION Antwerpen, 1e Nationale Crack-Asduif Duivenkrant. Aan de moederskant heeft zij de bloedlijnen van de NIEUWE OLYMPIADE en de OLYMPIADE003

NIEUWE FIGO

Nieuwe Figo foto

GEWELDIGE KLEINDOCHTER FIGO EN NIEUWE OLYMPIADE

pedigree

jonge duif

pedigree

KARELTJE

NL2012-1232444

PRACHTIGE KLEINZOON HERACLES

KOPPEL L9

Dit is een van onze bewezen stamkoppels, KARELTJE en LIA. Kareltje is een geweldig goed gebouwde doffer die ook zo maar 92,5 punten haalde op de tentoonstelling, komt rechtstreeks van Eijerkamp en is een bewezen kweker, vader en grootvader van 1e prijsvliegers. Dit jaar koppelen wij hem weer aan zijn vaste duivin LIA, kleindochter van OBELIX 12e Nationale Aduif. Dit koppel is ouders van meerdere 1e prijsvliegers en asduiven.

LIA

B2011-6327097

DOCHTER OBELIX, 12E NATIONALE ASDUIF

pedigree

jonge duif

pedigree

POWER JAN

B2011-6327105

SUPER KWEKER ZOON POWER (broer jackpot)

KOPPEL L10

Voor ons een nieuwe koppeling, POWER JAN stond meestal gekoppeld aan LADY ROSSI en dat was natuurlijk niet voor niets, een bewezen kweker en zoon van de beroemde POWER (broer JACKPOT) koppelen we dit jaar aan een zeer goed gebouwde duivin rechtstreeks Leo Heremans uit de 100% zus van BOLT, haar vader is een broer van OLYMPIC SPERWER. Hele nieuwe lijnen waar we veel van verwachten.

BEAUTY BOLT

duif met oog

100% ZUS “HELENA” SUPER KWEEKSTER FLANDERS COLLECTION DOCHTER BROER OLYMPIC SPERWER EN ZUS BOLT

pedigree

jonge duif

pedigree

DE EDELMAN

Edelman foto

FANTASTICHE KWEKER ZOON BARON X LADY ROSSI

KOPPEL L11

Dit is een uniek kweekkoppel, waarschijnlijk de enige ter wereld wat zo gekweekt is. De doffer is een bewezen kweker en al vader/grootvader van meerdere 1e prijsvliegers en asduiven. De duivin is uniek in de wereld, ze komt uit zoon x dochter Dreampair Nieuwe Rossi x Eenoogske. Geweldig van bouw en uitstraling. Een ongekend mooi en uniek in de wereld inteelt kweekkoppel wat fantastisch mooie jongen geeft.

JUDITH

logo en visitekaartjes blauw-08

UIT ZOON X DOCHTER DREAMPAIR NIEUWE ROSSI X EENOOGSKE

pedigree

jonge duif

pedigree

DE BEER VAN OBELIX

B2011-6327096

KLEINZOON OBELIX 12E NATIONALE ASDUIF

KOPPEL L12

De doffer van dit mooie koppel is een kleinzoon van de OBELIX, 12e Nationale Asduif. Bewezen kweker en vader/grootvader van minimaal 5 x een 1e, onder andere vader van 2e Asduif Midfond. Dit jaar koppelen we hem tegen een van de laatste dochters van de geweldige kweker FREDERIK (ook wel de lichte genoemd), hij is onder andere vader van EENOOGSKE (duivin van het DREAMPAIR), DONKER ASKE, deze was in 2005 2e asduif jaarlingen halve fond Turnhout en 3e Nationale Asduif Ave Regina halve fond. De 040-06, 3e Nationale Asduif Ave Regina snelheid 2006, etc.FREDERIK stond toen gekoppeld met de nestzuster van JAN JR., moeder van OLYMPIC SPERWER.
In de pedigree van deze jonge duiven komen enkel Olympiade en Asduiven voor.

DOCHTER FREDERIK

B2010-6146349

EEN VAN DE LAATSTE DOCHTERS VAN FREDERIK (DE LICHTE)

pedigree

jonge duif

pedigree

BOLT CHEVROLETJE

67 inteelt bolt vrijstaand

PRACHTIGE INGETEELDE DOFFER OP DE BEROEMDE BOLT

KOPPEL L13

prachtig inteelt product van de grootmeester himself. deze doffer is ingeteelt naar de wereldberoemde BOLT, de vader is superkweker en 100% broer van BOLT en de moeder is een dochter van een andere broer van BOLT gekoppeld aan CHEVROLETJE, 1e provinciale Asduif en tevens auto winnaar. Ondanks de sterke inteelt is dit een hele mooie duif in de hand. Omdat dit koppel vorig jaar zulke goed gebouwde jongen gaf hebben we hem dit jaar wederom gekoppeld aan een volle zus van de KLEINE BLAUWE, 12e Nationale Asduif KBDB, haar vader is SURPRISE, een geweldige vlieg- en kweekduif en zoon van DE SAFIER. De zus van de KLEINE BLAUWE heeft bij ons al meerdere goede duiven gegeven.

ZUS KLEINE BLAUWE

B2012-6321225

100% ZUS VAN DE 12E NATIONALE ASDUIF KBDB 2011

pedigree

jonge duif

pedigree

HERCULES 2.0

12-980agroot helderheid

INTEELD BOLT UIT HALFBROER DE VOORUIT

KOPPEL L14

Dit is een van de mooiste doffers van ons kweekhok, hij komt rechtstreeks uit het kweekhok van Leo Heremans zelf en heeft een oude ring van 2012 om terwijl hij een hele late doffer van 2016 is. Leo heeft dit gedaan omdat deze topper toch nooit verkocht zou worden. Volgens Leo is dit een van onze beste kwekers. Alleen maar super duiven in de pedigree en ingeteeld naar DE BOLT. HERCULES is kleinzoon van BOLT en BOLT SPIRIT (broer BOLT en vader van de 14-027 VOORUIT) Tevens kleinzoon van GOLDEN WINGS en MILA. Dit jaar koppelen wij hem aan niemand minder dan LADY ROSSI, volgens Leo 100% qua bouw en uitdrukking gelijk aan haar vader NIEUWE ROSSI. Zij is onder andere al moeder van TURBO ROSSI, 5x een 1e Samenspel B Friesland 1/4483 1/1951 1/1832 1/1191 1/811, IVONNE, NICE GUY enz. 1/4356 1/4252 1/1953 etc. Dit koppel is uniek in samenstelling en kweekprestaties

LADY ROSSI

B2011-6091767

MAGISTRALE KWEEKDUIVIN, DOCHTER NIEUWE ROSSI X EENOOGSKE

pedigree

jonge duif

pedigree